Dostihové výsledky (Karlovy Vary, Wroclaw, Most)

22.05.2017 20:16

Vzhledem ke stávkujíci technice, jsem trošku ve skluzu a dlužím zde na stránkách výsledky našich koní. 

Jak jsem již avízovala novou posilou je v DC Osvinov trenérka rovinnových koní Ilona Hronová, s ní se k nám do stáje nastěhoval i Mystic Golfer, který je stále v jejím tréninku. Jeho první start byl v Karlových Varech koncem dubna a ten hned proměnil v jasné vítězství.

Dalším startujicím v Karlových Varech byl debutant Terzian. Který se jel hlavně seznámit s dostihovým děním. Bohužel se na jeho výkonu a chování odrazila skutečnost, že je stále hřebec. Proto byl již vykastrován a bude se dále připravovat na dostihovou kariéru. 

 

Dalším startujícím byla Amfora, která  vyrazila za hranice České republiky a to konkrétně do polské Wroclawi. Kde získala pěkné 3. místo. Moc pěkný článek o startech českých koní v PL naleznete zde

foto: hv-foto.cz (děkujeme za svolení k použití fotky)

 

13.5 jsme vyrazili s kvartetem koní do Mostu. Na start se postupně postavili Simon Set,  Scare Crow, Dalmacio a Sonodia. Zajímavostí jistě je, že Simon a Sonodia jsou pravými sourozenci. Scare Crow je poloviční bratr ze strany matky. Matkou všech třech byla výtečná Sonoda

Dalmacio poprvé startoval za novou stáj a získal pěkné 3. místo. Jsme přesvědčeni o tom, že jeho forma půjde stále nahoru. 

Simon Set získal též skvělé 3. místo, když v cílové rovince podlehl třídovějšímu Barateovi který se po dvou letech vrátil zpět do překážek. 

Ani Scare Crow a Sonodia nezklamali. Scare získal 5. místo a Sonodia ve svém prvním startu na překážkách místo 6. 

Posledním startujícím byl Baltic Dancer, který vyrazil do Chuchle. Kde se postavil na start roviny na  2400m. Ani on nás nezklamal, když se celý dostih držel na 2. místě, ale  bohužel v cílové rovině ho přešli soupeři kteří měli více sil a on skončil na 10. místě.