Nehoda pana Vraného

26.01.2015 13:18

Dne 22.1.2015 utrpěl ing.Vraný dopravní nehodu na silnici č. 13 u Ostrova nad Ohří. Vozidlo jedoucí před ním ( teréní vůz s přívěsem ) se z naznámých důvodů začalo otáčet do protisměru. Při tomto manevru přejelo tři plné dělící čáry a ještě zebru. Pan Vraný jel za ním, bohužel nestačil včas zareagovat a s otáčející se soupravou se střetl. Vozidlo pana Vraného je na odpis, rána se stala cca v 90ti kilometrové rychlosti. Nutno poděkovat výrobcům vozidel AUDI, že vyráběji tak pevné vozy. Děda utrpěl zlomeniny obou nohou. Ihned toho dne byl v Karlovarské nemocnici operován a nutno říct, že implantací dalších drátů a šroubů do nohou je zase hezky vyztužen. V současné době je v dobré náladě, již testuje invalidní vozík, jako jeho jediný současný dopravní prostředek. Rekonvalescence, pokud nenastanou nějaké komplikace by měla trvat asi 4-6 týdnů. Pro jeho další cestování se začínáme poohlížet po nějakém starším tanku, který by mohl napříště dědovi zabezpečit větší bezpečí během jízdy po těch našich komunikacích.

Dědovi samozřejmě přejeme brzké uzdravení a pevné zdraví, které si za volantem díky železným výztuhám poměrně často zoceluje.

    Míra Bašta

https://www.pozary.cz/clanek/103864-nehoda-dvou-aut-komplikovala-dopravu-na-obchvatu-ostrova-hasici-museli-vyprostit-jednu-osobu/