výsledky červen

09.07.2019 19:46

V červnu jsme absolvovali s našimi svěřenci 10 startů. První start 8.6. v Pardubicích absolvovala 5-letá Sonodia (Moonjaz), která skončila na slušném 5. místě

9.6. vyrazilo hned kvarteto koní do Mostu. Zde žádný z našich koní neodešel bez dotace. King Rock skončil v rovině na 1800m jako čtvrtý. Dalším startujícím byl již zkušený Simon Set (Moonjaz) který ve svém prvním letošním startu skončil druhý, ve stejném dostihu jeho poloviční bratr Scare Crow (Scater) skončil třetí.

Posledním startujícím byl též už velmi zkušený Avec Charme, ten skončil také na dotováné čtvrté příčce. 

Do Itálie vyrazilo duo Korfu a La Provance. 

   V Meranu 10.6 nejprve startoval Korfu, který doplatil na mokrou dráhu a hned pár minut po startu na ní podklouzl a upadnul, naštěstí se tento nepříjemný pád obešel bez zranění. 

16.6. také v Meranu se na start postavila La Provance, která získala pěkné druhé místo.

20.6. naopak do Francie vyrazil Ivo, kterému se v Auteuilu nevedlo a skončil dvanáctý. 

22.6. v Chuchli startoval vůbec poprvé náš nový svěřenec  tříletý Youko (FR), který  dostih dokonočil na jedenáctý ze třinácti. 

Na konci června (29.6.) vyrazila ještě jednou do Itálie La Provance, která skončila po prekérní situaci třetí. Jan Faltejsek dojel na klisně do cíle s blajdekou v ruce, protože mu začala před poslední překážkou padat a on pohotově na situaci zareagoval. 

 

Sonodia - Pardubice
foto: Monika Vodičková

MOST  - foto: Monika Vodičková

Kings Rock

Simon Set

Scare Crow

Avec Charme

CHUCHLE - foto: Monika Vodičková

Youko